Stalen scharnierdeuren

Stalen scharnierdeuren kom je al jaren in veel woningen tegen. En geen wonder, stalen scharnierdeuren zijn ideaal in kleine ruimtes en een goede oplossing om een ruimte af te sluiten.

Deze deur gaat 180 graden open naar één kant, en is beschikbaar in alle populaire vlakverdelingen en kleuren. Indien gewenst plaatsen wij deze prachtige deur in een bestaand kozijn, altijd op maat gemaakt.

Veelgestelde vragen

Jazeker we hebben een prachtige showroom, waar een specialist u alles kan uitleggen over onze deuren. Wij maken graag tijd voor u. Maak daarom een afspraak in onze showroom in Cuijk.

Lees verder

Stalen deuren zijn ontzettend populair en zijn een moderne eyecatcher. Maar stalen deuren zijn erg duur en hebben nog een paar nadelen. Aluminium deuren zijn: - voordeliger - nét zo robuust als staal, maar vele malen lichter - aluminium deuren geven betere isolatie - aluminium deuren zijn volledig corrosie bestendig, stalen deuren moeten behandeld worden met verf of coating om roesten te voorkomen - Volledig op maat dus voor elke ruimte geschikt

Lees verder

Jazeker, onze deuren zijn op aanvraag beschikbaar in elke gewenste RAL-kleur

Lees verder

We zijn voorstander van transparante offertes, daarom zijn al onze offertes inclusief alle kosten. Dus ook inmeten op locatie, fabricage en montage.

Lees verder

Waarom een deur van Metaldoors?

Hét perfecte alternatief voor een stalen deuren

Kwaliteit en vakmanschap

Ruim 40 jaar ervaring in het fabriceren en plaatsen van deuren van de hoogste kwaliteit aluminium.

Inspirerende showroom

We beschikken over een prachtige ruime showroom waar u een helder en betrouwbaar adviesgesprek mag verwachten.

Altijd op maat gemaakt

Elke situatie is anders. Daarom komen wij gratis bij u op locatie inmeten. Zo weten we zeker dat u van een perfect passende deur kunt genieten.

Kom langs in onze grote showroom,
uiteraard zijn alle afspraken vrijblijvend.

Op zoek naar

Inspiratie

U bent altijd welkom in onze showroom voor inspiratie.
Onze specialisten helpen uw graag!

Meer inspiratie

Op zoek naar

Inspiratie

U bent altijd welkom in onze showroom voor inspiratie.
Onze specialisten helpen uw graag!

Meer inspiratie
Ervaringen
"Wij genieten inmiddels ruim een half jaar van onze prachtige scharnierdeuren van Metaldoors. Het hele proces was overzichtelijk en het heeft onze verwachtingen volledig overtroffen. Ik kan het iedereen aanbevelen!"
Marc, Huizen

Stalen deuren van Metaldoors:

Prachtige ranke profielen

Altijd op maat gemaakt

Lichter van gewicht t.o.v. staal

Onderhoud en roestvrij

Past in ieder interieur

Stalen scharnierdeuren

Ranke profielen, veel glas en uiterst solide: stalen scharnierdeuren geven een moderne en verfijnde industriële look aan uw interieur, maar doorgaans hangt hier wel een hoog prijskaartje aan. Niet bij Metaldoors! Doordat wij gebruik maken van hoogwaardig aluminium in plaats van staal, kunt u dezelfde unieke look van stalen scharnierdeuren realiseren tegen een fractie van de prijs.

Stalen scharnierdeuren voor binnen en buiten en in elke woonstijl

Stalen scharnierdeuren zijn de perfecte oplossing om uw ruimte fysiek te verdelen zonder het licht te blokkeren. De ruimte oogt nog steeds open, maar is ook gedeeltelijk afsluitbaar zoals bij een kamer en suite.  Wilt u een uniforme stijl creëren door de strakke lijnen en industriële uitstraling van de stalen scharnierdeuren door te trekken naar bijvoorbeeld uw buitenverblijf, tuinoverkapping of veranda? Dat kan. Onze deuren zijn namelijk ook zeer geschikt voor buiten. Onze stalen scharnierdeuren zijn veelzijdig toepasbaar in vrijwel elke woonstijl en zijn een echte eyecatcher voor uw ruimte. Is uw inbouwruimte beperkt, bekijk dan ook eens onze stalen schuifdeuren.

Kenmerken en opties stalen scharnierdeuren

De stalen scharnierdeuren worden door ons exact op maat gemaakt en zijn standaard voorzien van hoogwaardig aluminium, gehard veiligheidsglas en magneetsluiting. De deuren hebben een draaicirkel van 180 graden. Wij bieden de scharnierdeuren aan in een subtiel deurkozijn, maar de deuren kunnen ook eenvoudig in uw bestaande houten kozijn gemonteerd worden. Onze stalen scharnierdeuren zijn ook zeer geschikt voor vaste wanden. Toepassing in een opdekkozijn is echter niet mogelijk.   Verder heeft u verschillende mogelijkheden om uw stalen scharnierdeur volledig aan uw wensen aan te passen:

 • Kleur

  
Het metalen systeem is standaard leverbaar in zwart, kwartsgrijs, wit en antracietgrijs. Tegen meerprijs kan dit in elke gewenste RAL-kleur uitgevoerd worden.


 • Ontwerp en glas

  U kunt kiezen uit vele handgrepen en vakverdelingen, zodat er altijd een ontwerp is dat volledig aansluit bij de stijl van uw interieur. Ook kunt u uit verschillende glassoorten kiezen, waaronder glas in lood.

 • Kozijn en zijlichten

  Enkele of dubbele scharnierdeuren zijn optioneel te combineren met kozijn en zijlichten. Dit is vooral aan te raden bij openingen breder dan 1000 mm.

De voordelen van aluminium ten opzichte van stalen scharnierdeuren

Voor onze scharnierdeuren maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardig aluminium. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van scharnierdeuren van staal, terwijl de voordelen van stalen scharnierdeuren behouden blijven:

 • Niet te onderscheiden van staal
 • Lichter van gewicht
 • Lagere prijs
 • Sterk
 • Waterbestendig (geen corrosie)
 • Onderhoudsvrij
 • Lange levensduur
 • 100% recyclebaar

Bent u dus op zoek naar een stalen scharnierdeur? Overweeg dan eens een scharnierdeur van hoogwaardig aluminium. Dezelfde voordelen en meer, voor een lagere prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.