Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren zijn een uitstekende keuze voor wie een stijlvolle en duurzame deur wil die vele jaren meegaat. Stalen deuren staan bekend om hun sterkte en veiligheid, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel woningen als bedrijven. Bij Metaldoors kunt u uw eigen stalen taatsdeur op maat laten maken, zodat deze perfect aan uw wensen voldoet.

Onze hoge kwaliteit stalen taatsdeuren zijn verkrijgbaar in 6 designs, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een deur kiest die bij uw interieur past. Voor de afwerking kunt u kiezen uit tal van opties, zoals glas, kleur en beslag.

Wij komen gratis inmeten én monteren, zodat u altijd van een perfecte deur geniet! Stel uw taatsdeur samen en bekijk direct online wat uw droomdeur kost, uiteraard vrijblijvend.

Veelgestelde vragen

Jazeker we hebben een prachtige showroom, waar een specialist u alles kan uitleggen over onze deuren. Wij maken graag tijd voor u. Maak daarom een afspraak in onze showroom in Cuijk.

Lees verder

Stalen deuren zijn ontzettend populair en zijn een moderne eyecatcher. Maar stalen deuren zijn erg duur en hebben nog een paar nadelen. Aluminium deuren zijn: - voordeliger - nét zo robuust als staal, maar vele malen lichter - aluminium deuren geven betere isolatie - aluminium deuren zijn volledig corrosie bestendig, stalen deuren moeten behandeld worden met verf of coating om roesten te voorkomen - Volledig op maat dus voor elke ruimte geschikt

Lees verder

Jazeker, onze deuren zijn op aanvraag beschikbaar in elke gewenste RAL-kleur

Lees verder

We zijn voorstander van transparante offertes, daarom zijn al onze offertes inclusief alle kosten. Dus ook inmeten op locatie, fabricage en montage.

Lees verder

Waarom een deur van Metaldoors?

Hét perfecte alternatief voor een stalen deuren

Kwaliteit en vakmanschap

Ruim 40 jaar ervaring in het fabriceren en plaatsen van deuren van de hoogste kwaliteit aluminium.

Inspirerende showroom

We beschikken over een prachtige ruime showroom waar u een helder en betrouwbaar adviesgesprek mag verwachten.

Altijd op maat gemaakt

Elke situatie is anders. Daarom komen wij gratis bij u op locatie inmeten. Zo weten we zeker dat u van een perfect passende deur kunt genieten.

Kom langs in onze grote showroom,
uiteraard zijn alle afspraken vrijblijvend.

Op zoek naar

Inspiratie

U bent altijd welkom in onze showroom voor inspiratie.
Onze specialisten helpen uw graag!

Meer inspiratie

Op zoek naar

Inspiratie

U bent altijd welkom in onze showroom voor inspiratie.
Onze specialisten helpen uw graag!

Meer inspiratie
Ervaringen
"Wij genieten inmiddels ruim een half jaar van onze prachtige scharnierdeuren van Metaldoors. Het hele proces was overzichtelijk en het heeft onze verwachtingen volledig overtroffen. Ik kan het iedereen aanbevelen!"
Marc, Huizen

Stalen deuren van Metaldoors:

Prachtige ranke profielen

Altijd op maat gemaakt

Lichter van gewicht t.o.v. staal

Onderhoud en roestvrij

Past in ieder interieur

Stalen taatsdeuren van Metaldoors

U bent op zoek naar een stalen taatsdeur, bij Metaldoors bent u aan het juiste adres. Onze taatsdeuren zijn namelijk altijd op maat gemaakt. Hierdoor weet u zeker dat uw deur perfect aan uw wensen voldoet. Daarnaast komen wij altijd gratis inmeten én monteren zodat u verzekerd bent van een perfect passende deur.

Stalen taatsdeuren zijn standaard voorzien van een soft close systeem, dit voorkomt dat de deur hard dichtslaat. Al onze deuren zijn van hoge kwaliteit en worden op maat gemaakt door ervaren vakmensen.

Mogelijkheden:

  • U heeft een taatsdeur va. €1237
  • Stel zelf uw ontwerp samen
  • Kies zelf de kleur van het glas en frame
  • Voor afwerking kies uit diverse typen deurbeslag

Stel uw ideale taatsdeur samen voor een elegante, functionele, en duurzame deuroplossing.

Wat is een taatsdeur?

In plaats van de welbekende scharnieren functioneert een taatsdeur middels draaipunten. Deze draaipunten bevinden zich op 2 plekken, aan de onderkant (in de vloer) en aan de bovenkant (in het plafond). Hierdoor is er geen kozijn nodig. Het draaimechanisme is verborgen in het kozijn van de deur zelf, waardoor de deur er slanker en eleganter uitziet. Dit geheel zorgt voor een extra strakke uitstraling in uw interieur.

Een belangrijk voordeel ten opzichte van van reguliere opdekdeuren is dat een taatsdeur aan beide kanten opent; super handig!

Ook handig, onze taatsdeuren kunt u op 90 graden vastzetten. Ideaal als u even uw ruimte wilt doorluchten of als u bijvoorbeeld zware boodschappen heeft gedaan.

Wat zijn de voordelen van een stalen taatsdeur?

  • U heeft al een prachtige taatsdeur va. €1237

  • Onze taatsdeuren zijn verkrijgbaar in 6 designs, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een deur kiest die bij uw interieur past.

  • Voor de afwerking kunt u kiezen uit tal van opties, zoals glas, kleur en beslag.

  • Een stalen taatsdeur scharniert middels draaipunten in de vloer en het plafond, hierdoor is er geen kozijn nodig.

  • Taatsdeuren kunt u aan beide kanten openen

  • Taatsdeuren kunt u op 90 graden vastzetten.

Stalen taatsdeuren op maat

Onze stalen taatsdeuren worden altijd op maat gemaakt, dit betekent dat ze altijd perfect passen. Voor onze deuren maken wij gebruik van hoogwaardige kwaliteit aluminium. Hierdoor zijn deze deuren een stuk lichter dan stalen deuren maar nog steeds even sterk. Daarnaast is aluminium een duurzamer materiaal dan staal omdat ze niet oxideren. Wij komen altijd gratis bij u thuis om uw deuren in te meten, voordat deze op maat worden gemaakt. Wanneer wij uw deur met zorg hebben samengesteld uit prachtige, ranke aluminium profielen, maken wij met u een afspraak om uw deuren te komen monteren.