Stalen deuren

Stalen deuren zijn erg populair als blikvanger in een woning. De deuren van Metaldoors verdelen uw ruimtes maar dankzij het gebruik van glas heeft u een zeer ruimtelijk gevoel. Ze passen in elk interieur en worden altijd op maat gemaakt.

Kies uit ons ruime assortiment taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren en stel uw deuren samen naar uw smaak en kies uw kleur, glas en beslag.

Wij komen gratis inmeten én monteren, zodat u altijd van een perfecte deur geniet! Stel uw deur samen en bekijk direct online wat uw droomdeur kost, uiteraard vrijblijvend.

Veelgestelde vragen

Jazeker we hebben een prachtige showroom, waar een specialist u alles kan uitleggen over onze deuren. Wij maken graag tijd voor u. Maak daarom een afspraak in onze showroom in Cuijk.

Lees verder

Stalen deuren zijn ontzettend populair en zijn een moderne eyecatcher. Maar stalen deuren zijn erg duur en hebben nog een paar nadelen. Aluminium deuren zijn: - voordeliger - nét zo robuust als staal, maar vele malen lichter - aluminium deuren geven betere isolatie - aluminium deuren zijn volledig corrosie bestendig, stalen deuren moeten behandeld worden met verf of coating om roesten te voorkomen - Volledig op maat dus voor elke ruimte geschikt

Lees verder

Jazeker, onze deuren zijn op aanvraag beschikbaar in elke gewenste RAL-kleur

Lees verder

We zijn voorstander van transparante offertes, daarom zijn al onze offertes inclusief alle kosten. Dus ook inmeten op locatie, fabricage en montage.

Lees verder

Waarom een deur van Metaldoors?

Hét perfecte alternatief voor een stalen deuren

Kwaliteit en vakmanschap

Ruim 40 jaar ervaring in het fabriceren en plaatsen van deuren van de hoogste kwaliteit aluminium.

Inspirerende showroom

We beschikken over een prachtige ruime showroom waar u een helder en betrouwbaar adviesgesprek mag verwachten.

Altijd op maat gemaakt

Elke situatie is anders. Daarom komen wij gratis bij u op locatie inmeten. Zo weten we zeker dat u van een perfect passende deur kunt genieten.

Kom langs in onze grote showroom,
uiteraard zijn alle afspraken vrijblijvend.

Op zoek naar

Inspiratie

U bent altijd welkom in onze showroom voor inspiratie.
Onze specialisten helpen uw graag!

Meer inspiratie

Op zoek naar

Inspiratie

U bent altijd welkom in onze showroom voor inspiratie.
Onze specialisten helpen uw graag!

Meer inspiratie
Ervaringen
"Wij genieten inmiddels ruim een half jaar van onze prachtige scharnierdeuren van Metaldoors. Het hele proces was overzichtelijk en het heeft onze verwachtingen volledig overtroffen. Ik kan het iedereen aanbevelen!"
Marc, Huizen

Stalen deuren van Metaldoors:

Prachtige ranke profielen

Altijd op maat gemaakt

Lichter van gewicht t.o.v. staal

Onderhoud en roestvrij

Past in ieder interieur